Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

HÍREK

ÉLŐ FACEBOOK BEJELENTKEZÉS, ÉS A KÖZÖS ÉNEKLÉS

A 100.000 fő már egy olyan lélektani határ, aminek segítségével hatással lehetünk a társadalom egészére! A megmozdulásunkhoz csatlakozó létszám a jelen pillanatban 110.680 fő! Ilyen sokan segítenek a következő 2 napon abban, hogy április 21-22-én minél több emberhez eljusson a hír, hogy összefogásra van szükség a bolygónk védelme érdekében!

Fotó forrás: 7art-screensavers

A közös akcióterv!

Április 21-én, pénteken 9.30 órakor Bagdi Bella és az Oscar-díjas Mindenki kórusa a Bakáts téri Ének-Zenei Általános Iskolában fogják elénekelni a Gyújts egy gyertyát a Földért című dalt. A közös éneklést élőben közvetítjük Bella Facebook oldalán: www.facebook.com/bagdibella

Április 22-én, szombaton 20:00 órakor Bagdi Bellával énekelheted együtt a dalt. Az élő bejelentkezést ugyancsak Bella Facebook oldalán keresztül éred el: www.facebook.com/bagdibella Ha előző nap reggel nem tudtál velünk énekelni, akkor ezen az estén várunk a képernyő elé Téged is!

Így tudtok ti is velünk énekelni a két megadott időpontban otthonról, vagy ahol összegyűltök a társaiddal, csoportoddal, közösségeddel. Gyújtsatok egy gyertyát a kiválasztott időpontban, és javasoljuk, ha mód van rá, vetítsék ki a bejelentkezést. Ha nincs erre lehetőség, akkor a megjelölt időpontban, játsszátok le a dalt, amit korábban le tudtatok tölteni és énekeljétek velünk!

A kritikus tömeg azt jelenti, hogy ha elegendően nagy számú ember él át, gondol úgy, vagy érez egyformán egyszerre, akkor ez egy ponton összeadódik, és hirtelen exponenciálisan növekvő hatással lesz az emberiség többi tagjára is.

Teremtsünk együtt valami nagyot és szépet a Föld napján, hogy gyógyulhasson velünk ez a világ! Ezért hívtunk el Téged is erre a közös megmozdulásra, hogy legyünk együtt lélekben holnap és holnapután! Hisszük, hogy jót teremtünk együtt a következő napokon, és nagyon sok ember figyelmét felhívjuk az összefogás időszerűségére!

Köszönjük, hogy velünk tartasz
ezen a nemes, és rendkívüli
világ viszonylatban is egyedülálló programon a Földért!
Jobb Veled a Világ!

 

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.