Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

HÍREK

10.000 ÚJ CSATLAKOZÓ EGYETLEN NAP ALATT!

37.000-en lettünk! A hétvégén még 27.000-nél járt a létszám, és mára több mint tízezer ember csatlakozott a megmozdulásunkhoz! Fantasztikusak vagytok!

Bagdi Bella az Énekelj a Földért! – kezdeményezés megálmodója üzenetet küldött neked! Olvasd el, és oszd meg másokkal is, ha egyetértesz, mert olyan kulcsfontosságú gondolatokat ír, amik a te jövődet is érinthetik!

Kedves embertársaink!

Legyünk mi az a 100.000 magyar a világban, akik hallatják a hangjukat egy szebb jövő megteremtéséért! 1 hét alatt több mint 26.000 ember csatlakozott az Énekelj a Földért kezdeményezéshez több mint 10 országból, egy nap alatt pedig tegnapról mára 10.000!

A világban zajló események arra szólítanak fel bennünket, hogy tegyünk végre valamit! Margaret Mead antropológus szerint, emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot.

Válságban a világ és válságban az életünk fenntarthatósága. Ha életben akarunk maradni az általunk átformált világban, új tudatosságra van sürgősen szükségünk: egy új gondolkodásmóddal meg tudjuk változtatni a világot egyéni és globális szinten is. Ha másképpen gondolkodunk és cselekszünk, az hatással lesz a személyes életünkre, a környezetünkre és a világra is, amelyben élünk. Ebben rejlik világformáló erőnk!

A zenének mindig is fontos szerepe volt és van az emberiség evolúciós fejlődésében. A zenének hatalmas szerepe van abban, hogy azok lettünk, akik vagyunk, mert a zene olyan eszköz, amely az embereket – csoportosan és egyenként is – tartósan formálja, alakítja.

Hallgasd meg Te is a Föld dalát és hallasd a hangodat!

Szólaljunk fel a zene egyetemes nyelvén amellett, hogy a jelenlegi önző, anyagias és hataloméhes viselkedésünk helyett a jövőben együttműködés és fenntarthatóságra törekvés jellemezzen bennünket.
Hogy megvalósítható-e ez a gyakorlatban?
Hiszek abban, hogy igen! Ha elegen vagyunk, igen!
Elérkezett a cselekvés ideje.
Elérkezett annak az ideje, hogy letegyük a folyamatos ítélkezéseinket, sérelmeinket, a fegyvereinket, a mérgeinket, az önző pénzéhes törekvéseinket és elkezdjünk egymás felé közeledni és együttműködni egy olyan út kiépítéséért, amely egy szebb jövőbe, egy élhetőbb és hosszú távon fenntarthatóbb jövőbe vezet bennünket.
Ez a Föld mindannyiunk otthona!
Ez a Föld mindannyiunk megélhetését, boldogságát és életét biztosítja.
Ez a Föld tart össze bennünket.

Tudatára kell ébrednünk, hogy olyanok vagyunk, mint a tengeri szigetek: a felszínen külön állunk, de a mélyben nagyon szorosan összekapcsolódunk. Mindannyiunk érdeke, hogy jó barátai legyünk a Földnek!

Most ebben a pillanatban 37.763-an vagyunk, de lehetnénk akár 100.000-en is!

Legyünk mi az a 100.000 magyar a világban, akik hallatják a hangjukat egy szebb jövő megteremtéséért! Állj Te is a kezdeményezés mellé! Legyünk mi a jel, a reménység, kik változást hozunk!

Szeretettel: Bagdi Bella

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.