Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

HÍREK

A MAI NAPI DÖNTÉSED EGY MÁSIK EMBER HOLNAPJÁT BEFOLYÁSOLHATJA!

A világ népességének a 20%-a éli fel az erőforrások 80%-át. Lehet, valaki napi egy órát zuhanyozik, de lehet, hogy valaki egy órát gyalogol egy korty iható vízért. A világ 12-szer költ többet katonai kiadásokra, mint arra, hogy a fejlődő országokat ellássa segélyekkel. Segítsünk egymáson! Ne romboljunk, építsünk!

Fotó forrás: Changemakers

TUDTAD?

Naponta 5 000 ember hal meg szennyezett ivóvíz miatt és 1 milliárd ember nem jut iható vízhez. Közel 1 milliárdan éheznek, és reményük sincs, hogy valaki segít nekik, gyerekeiknek, szüleiknek vagy barátaiknak. Ugyanakkor a világ kereskedelmi gabonakészletének több mint 50%-át használják állatok etetésére vagy bioüzemanyag előállítására. A szántóföldek 40%-a oly mértékben károsodott, hogy még hosszú időkig használhatatlanok lesznek. Évente 13 millió hektárnyi erdő tűnik el. Minden negyedik emlőst, minden nyolcadik madarat és minden harmadik kétéltűt a kihalás fenyegeti. Az állatfajok 1 000-szer gyorsabb ütemben pusztulnak ki a természetes kihaláshoz képest. A halászterületek háromnegyede már kimerült, kiapadt vagy vészesen fogy.

Fotó forrás: Independent.co

A környezetszennyezés miatti éghajlatváltozás miatt jelenleg a jégtakarók 40%-kal vékonyabbak, mint 40 évvel ezelőtt és a klímaváltozás miatt 2050-re legalább 200 millió éghajlat-menekültre számíthatunk. Rajtunk múlik, hogy hogyan írjuk meg a jövőt. Tegyünk azért mindannyian, hogy minden nap a Föld Napja legyen! A mai nap döntése egy másik ember holnapját befolyásolja. Nézd meg ezt a videót, és ne várj tovább! Csatlakozz hozzánk! Tegyünk mindennap valamit azért, hogy jobb legyen velünk a világ!

 

 

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.