Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

BAGDI BELLA

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes. Dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője és az oktatási-nevelési intézményekbe bevezetett Boldogságórák elindítója.

A Boldogságóra programot az ELTE Pozitív Pszichológiai Laboratóriuma, Prof. Oláh Attila vezetésével tudományosan is megvizsgálta, mely eredmények alátámasztják, hogy tényleg boldogabbá teszi a gyerekeket a boldogságórákon való részvétel.

Több mint 7 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

2017 márciusában 10.000 gyerekkel énekelt együtt a boldogságért 11 városban.

 

Az Énekelj a Földért kezdeményezéssel az a célja, hogy a zene segítségével az emberi társadalom, a természet és a bolygó számára is fenntartható és tisztességes világkép követésére irányítsa a figyelmet és arra, hogy megtaláljuk azt az utat, amely egy szebb jövőbe vezet bennünket.

A Gyújts egy gyertyát a Földért c. dalt Kovács Zoltán zeneszerző társával írta, melyben az Oscar-díjas Mindenki című filmben szereplő kórussal énekel:

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.