Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

HÍREK

HOGYAN LEGYÜNK ZÖLDEK, AVAGY KÖRNYEZETTUDATOS EMBEREK?!

A Földünkön eljött az idő a változásra, egy mélyebb, felelősségteljesebb, és környezettudatosabb élet megalkotására! Ne gondolkodj tovább azon, hogy mit tehetünk, minek van értelme, mi lenne jó. CSELEKEDJ! A dolgokról való elmélkedés ma már nem elég! Összefogásra, a szívünk megnyitására és valódi lépésekre van szükség ahhoz, hogy a Földért igazán tehessünk! Napjainkban ma már elkerülhetetlen, hogy tudatosan álljunk hozzá az életünkhöz, és környezetünkhöz. Közös érdekünk, hogy tájékozódjunk arról mi vesz minket körbe, és hogy tehetünk-e bármit a világ jobbá tételéért! Felnőttekként felelősséget kell vállalnunk a tudásunk elmélyítéséért is, nem lehet indok a nem cselekvésre, hogy valamiről nem tudunk. Ekképpen tisztában kell lennünk a Földet fenyegető veszélyekkel, hogy kiállhassunk a környezetünk, és a jövőnk védelméért!

Mit tehetsz azért, hogy zöldebb légy?

Legelső lépésben ébredj rá a saját felelősségedre! Mi emberek, gyakran másoktól várjuk a megoldást a problémákra. Könnyű és egyszerű kibúvó védekezve feltenni a kezünket, és azt mondani, mi ehhez kis emberek vagyunk, vagy nem tudjuk mit kell tenni. Soha nem volt még ennyire időszerűsége annak, hogy mi magunk tegyünk a jobb, és élhetőbb jövőnkért! A mindennapjainkat megszokások, és az évek alatt begyakorolt ismétlődő cselekvések uralják. Olyan rutinjaink is vannak, melyek egyáltalán nem hasznosak sem a saját magunk számára, sem a világ számára. De ha már úgyis feladatokat, és tevékenységeket végzünk, semmibe nem kerül tudatosan és felelősséggel tenni azt! Könnyű, és egyszerű cselekedetekkel is jobbá és fenntarthatóbbá változtathatjuk a körülöttünk lévő világot.

Fotó forrás: Pixabay

Tedd meg ma az első lépést!

Kezdésnek már az is elég, ha odafigyelünk a napi tetteinkre, és azok következményeire, és ha mindennap környezettudatosan teszünk valami apróságot. Például, ha megfontoltan választunk a döntési lehetőségeinkben, takarékosan vásárolunk, környezetkímélő módon közlekedünk, szelektíven gyűjtjük a hulladékot, gazdaságosan használjuk az áramot, környezetünk megóvása érdekében, máris tettünk valamit a változásért és elmondhatjuk, jobb lett velünk MA ez a világ! Zöldítsd környezetedet, ültess fát, és virágokat, termelj haszonnövényeket! Ne termelj sok szemetet. Komposztálj. Szigeteld le a lakásodat, spórolj a fűtéssel, villannyal. Közlekedj környezet kímélően, sétálj, vagy menj biciklivel. Ha mégis autóval kell menned, utazz közösen másokkal, telekocsival. Ne vásárolj előre csomagolt, sem félkész élelmiszert, egyél helyette friss hazai termékeket. Válts környezetbarát háztartási szerekre.

Fotó forrás: Nature

Sokkal többet tehetsz a Földért, mint gondolnád!

Mi a Jobb Veled a Világ Alapítvány égisze alatt mindennap azért teszünk, hogy jobb legyen velünk ez a világ, légy a Földet is óvó közösségünk tagja! Mi április 21-22-én ott leszünk, és a Föld napja alkalmából énekléssel hívjuk fel a figyelmet a környezetvédelemre, a fenntartható életmód, gondolkodásmód mellett való elköteleződésre. Egy közös megmozdulásra hívunk el TÉGED is, ha szeretnél valami nagynak és valódinak a részese lenni! Légy mától aktív részese a Föld megmentésének! Ne habozz! CSATLAKOZZ! Énekelj velünk a Földért!

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.