Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

HÍREK

ISMÉT EGYÜTT ÉNEKELÜNK A FÖLDÉRT! TARTS VELÜNK!

Sokan akkor kezdenek el vigyázni az egészségükre, amikor már megbetegedtek. Amíg egészségesnek érezzük magunkat, nem is foglalkozunk azzal, hogy életvitelünk vajon segíti, vagy akadályozza egészségünk megőrzését?

Ugyanilyen a kapcsolatunk a Földdel is. Olyan természetes minden, amit a Földtől kapunk, hogy a legtöbb embernek eszébe se jut, hogy vigyázzon rá. Pedig minden, amire az életünkhöz szükség van, élelemre, vízre, levegőre, a Föld adja meg nekünk.

Ne várjunk addig, míg visszafordíthatatlan károkat okoz az életvitelünk!

 

A közös akcióterv!

Április 20-án, pénteken 9.00 órakor Bagdi Bellával énekelheted együtt a dalt. Az élő bejelentkezést ugyancsak Bella Facebook oldalán keresztül éred el: www.facebook.com/bagdibella Ha előző nap reggel nem tudtál velünk énekelni, akkor ezen az estén várunk a képernyő elé Téged is!
A facebook eseményhez itt tudsz csatlakozni >>

Április 20-án, 21-én  vagy 22-én gyújtsatok egy gyertyát a Földért és a saját közösségetekben, otthon vagy az iskolában énekeljétek együtt a Gyújts egy gyertyát a Földért című dalt, készítsetek fényképet vagy videót és töltsétek fel az oldalunkra.

Teremtsünk együtt valami nagyot és szépet a Föld napján, hogy gyógyulhasson velünk ez a világ! Ezért hívtunk el Téged is erre a közös megmozdulásra, hogy legyünk együtt lélekben holnap és holnapután! Hisszük, hogy jót teremtünk együtt a következő napokon, és nagyon sok ember figyelmét felhívjuk az összefogás időszerűségére!

Köszönjük, hogy velünk tartasz!
Hallgasd a dalt és hallasd a hangodat!
Hadd hallja meg a világ, hogy itt az idő a cselekvésre!
Jobb Veled a Világ!

 

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.