Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

JOBB VELED A VILÁG ALAPÍTVÁNY

A Jobb Veled a Világ Alapítványt 2012-ben kezdte el munkásságát Bagdi Bella vezetésével, és azóta több tízezer emberre van hatással az országos és immár határokon túlra nyúló Boldogságprogramja, mely felnőtteknek szól, és a Boldogságóra programja, mely az iskolás korosztálynak szól.

Kérdésed van? Itt veheted fel velünk a kapcsolatot >>

Az alapítvány főbb eredményei és programjai:

BOLDOGSÁGÓRA PROGRAM

A program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez az iskolás korosztály számára.

100.000 Tanuló a programban

7.500  Regisztrált iskolai csoport

18.000 Feltöltött beszámoló

www.boldogsagora.hu

BOLDOG ÓVODA ÉS BOLDOG ISKOLA HÁLÓZAT

A Boldog Iskola hálózatunkhoz már az első évben 173 intézmény csatlakozott, akik vállalták, hogy intézményi szinten bevezetik a programot a Jobb Veled a Világ alapítvány által kidolgozott feltételrendszernek megfelelően. A 2018/2019-es tanévben már 1043 intézmény nyerte el a Boldog Óvoda és Boldog Iskola címet.

1.043 Intézmény 7 országban

www.boldogiskola.hu

BOLDOGSÁGPROGRAM

A Boldogságprogram a pozitív pszichológia tudományág kutatásaira épül. A harmadik éve tartó program töretlen sikernek örvend, sok száz esettanulmány és kapcsolódó kutatási eredmény igazolja az eredményességét.

22.000 Regisztrált résztvevő

www.boldogsagprogram.hu

ORSZÁGOS KLUBHÁLÓZAT

A Jobb Veled a Világ Boldogság Klub egy olyan énidő hely, amely feltölt és a résztvevők személyes fejlődését szolgálja. A klubfoglalkozásokon a résztvevő klubtagok feltöltődhetnek, felfrissülhetnek, miközben a boldogságszintjük is emelkedik

MAGYARORSZÁG BOLDOGSÁGTÉRKÉPE

Az ELTE Pozitív Pszichológia Kutatócsoportjával együttműködésben 2016-ban először, majd három év eredményeit összefoglalva 2018-ban másodszor készült olyan országos átfogó kutatás, amelyből kiderül, mi jellemzi a legboldogabb magyarokat. 2019-ben ismét egy átfogó kutatás készült. A kutatás eredménye országos médiafigyelmet kapott. Ezentúl évről-évre – már összehasonlító adatokkal – elvégezzük a kutatást.

A kutatás eredménye >>

KAPCSOLAT

Ha kérdésed, észrevételed van, ide várjuk leveledet: info@jobbveledavilag.hu

Ha támogatni szeretnél minket, itt érdeklődhetsz >>

SAJTÓKAPCSOLAT

Révész Zsuzsa
telefon: +36 70 9047004
e-mail: sajto@jobbveledavilag.hu

 

ÜZENET KÜLDÉSE

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.