Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

HÍREK

MÁTÓL LEHET CSATLAKOZNI AZ ÉNEKELJ A FÖLDÉRT KEZDEMÉNYEZÉSHEZ!

A Föld napja világméretű mozgalom több évtizede szólít fel a környezet védelmére, és számos megmozdulással hívja fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásunkra – hiszen a mai nap döntése egy másik ember holnapját befolyásolja. A Jobb Veled a Világ Alapítvány is csatlakozik a mozgalomhoz az Énekelj a Földért kezdeményezéssel.

A kezdeményezés célja, hogy felhívjuk a figyelmet bolygónk megóvására, a környezetvédelemmel kapcsolatos folyamatos tanulás jelentőségére, és hogy felszólaljunk a Föld békéjéért a zene egyetemes nyelvén.

Te is egyre gyakrabban hallasz a világ szorongató jövőjéről?

Hogy a civilizáció mellékhatásai milyen visszafordíthatatlan károkat okoznak Bolygónknak?

Szeretnél tenni ellene, de úgy érzed nincs meg hozzá a megfelelő eszközöd?

Jó hír, hogy most meg lehet!

Kisemberként a legtöbb, amit tehetünk, hogy figyelünk a mikrokörnyezetünkre, erre neveljük az utánunk érkező generációt. És lépten-nyomon felhívjuk a figyelmet a változás szükségességére, hogy együtt, összefogva csodálatos dolgokat érhessünk el.

A zene egy csodálatos eszköz, hogy felhívja a figyelmet egy az emberi társadalom, a természet és a bolygó számára is fenntartható és tisztességes világkép követésére és arra, hogy megtaláljuk azt az utat, amely egy szebb jövőbe vezet bennünket.

Ha szeretnél csatlakozni a kezdeményezéshez, olvass többet róla itt >>

Csatlakozáshoz kattints ide >>

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.