Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

HÍREK

ARCHÍVUM – 2018

CIVIL DÍJJAL TÜNTETTÉK KI AZ ÉNEKELJ A FÖLDÉRT! MOZGALMAT

2018. ÁPRILIS 18.

A tavalyi eseménysorozat sikerét tegnap Civil díjjal tüntették ki, mint a legjobb kommunikációs kampány.

ISMÉT EGYÜTT ÉNEKELÜNK A FÖLDÉRT! TARTS VELÜNK!

2018. ÁPRILIS 8.

Sokan akkor kezdenek el vigyázni az egészségükre, amikor már megbetegedtek. Amíg egészségesnek érezzük magunkat, nem is foglalkozunk azzal, hogy életvitelünk vajon segíti, vagy akadályozza egészségünk megőrzését?

ARCHÍVUM – 2017

AZ ATV ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE A MA REGGELI KÖZÖS ÉNEKLÉSRŐL

2017. ÁPRILIS 21.

Az atv.hu élőben közvetítette az Oscar-díjas Mindenki című kisfilmben szereplő kórus énekét Bagdi Bellával, a Föld napja alkalmából. Ezt a dalt azért énekeltük el közösen, mert így szerettük volna felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, és a fenntartható életre való figyelem időszerűségére a világban.

A PÁTRIA RÁDIÓ INTERJÚJA BAGDI BELLÁVAL

2017. ÁPRILIS 20.

Felvidékről is több ezren csatlakoztak az Énekelj a Földért kezdeményezéshez.

ÉLŐ FACEBOOK BEJELENTKEZÉS, ÉS A KÖZÖS ÉNEKLÉS

2017. ÁPRILIS 20.

Itt találod a cselekvési tervet a közös megmozduláshoz, amin holnap és holnapután 110.680 ember már biztosan részt vesz!

GYÚJTS EGY GYERTYÁT A FÖLDÉRT – WERKFILM

2017. ÁPRILIS 20.

Werkfilm Bagdi Bella és az Oscar-díjas magyar film szereplőinek a klipforgatásáról.

GYÚJTS EGY GYERTYÁT A FÖLDÉRT – VIDEOKLIP

2017. ÁPRILIS 19.

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült és közzétettük Bagdi Bella és az Oscar-díjas Mindenki c. filmben szereplő kórus részvételével készült videóklipet.

GONDOLKODJUNK EGYÜTT A GYEREKEKKEL!

2017. ÁPRILIS 19.

Szeretnénk, ha az unokáink is látnák a Balatont vagy a Hortobágyi Nemzeti Parkot? Szeretnénk, ha 150 év múlva is tudnák a gyerekek mi az a pandamedve vagy a fóka? Ha  a válaszod igen, akkor tégy valamit a jövőért még ma, és vond be a környezetedben lévő gyerekeket is a tanulásba!

NE HOLNAP, NE HOLNAPUTÁN… MÉG MA!

2017. ÁPRILIS 18.

Mindennapi cselekedeteink nagy mértékben befolyásolják  a jövőnket. Környezetünk védelme érdekében ne holnap, ne holnapután akarjunk bármit is megtenni! Hiszen MOST VAN HOLNAP!

A MAI NAPI DÖNTÉSED EGY MÁSIK EMBER HOLNAPJÁT BEFOLYÁSOLHATJA!

2017. ÁPRILIS 17.

A világ népességének a 20%-a éli fel az erőforrások 80%-át. Lehet, valaki napi egy órát zuhanyozik, de lehet, hogy valaki egy órát gyalogol egy korty iható vízért. Segítsünk egymáson! Ne romboljunk, építsünk!

80.550 EMBER MÁR BIZTOSAN ÉNEKELNI FOG A FÖLDÉRT!

2017. ÁPRILIS 16.

Mindenki énekelhet az Oscar-díjas Mindenki kórusával a Föld Napján – írja a hirado.hu a megmozdulásunkról! Hiszen így hívjuk fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, a fenntartható gondolkodásmód és az azzal járó életmód mellett való elköteleződésre.

ENERGIATUDATOSAN ÉLNI JÓ A FÖLDNEK IS, ÉS JÓ NEKED IS!

2017. ÁPRILIS 16.

Sokan úgy gondolhatjuk, hogy az energiatakarékosság egyet jelent valami komfortfokozatának a csökkentésével, de ez egy téves hiedelem! Az energia megtakarítása sokkal inkább hatékony energiafelhasználást jelent.

HOGYAN NEVELJÜNK ZÖLD GYEREKEKET?

2017. ÁPRILIS 15.

Nekünk felnőtteknek társadalmi kötelességünk, hogy a gyermekeinket környezettudatosságra neveljük. Ezt a feladatot ma már nem tolhatjuk át kizárólag, az óvodákra és az iskolákra, hanem közös felelősségvállalás szükséges. A Föld bolygónk ugyanis a kifáradás szélén áll. Ezért kollektív összefogásra van szükség!

HALLOTTAD HOGY 61.000 MAGYAR EMBER MIRE KÉSZÜL!?

2017. ÁPRILIS 14.

Már az Nlcafé is megneszelte a hírt, hogy április 21-én, pénteken 9.30-kor Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, és az Oscar-díjas Mindenki kórusa a Bakáts téri Ének-Zenei Általános Iskolában együtt énekli el az első magyar Föld dalát! És a világon 61.000 ember már biztosan csatlakozik hozzá!

KIVÉTELES DOLOGRA KÉSZÜLNEK AZ OSZKÁR-DÍJAS MAGYAR FILM SZEREPLŐI!

2017. ÁPRILIS 13.

1 heted van csatlakozni, hiszen Alapítványunk egyedülálló akcióval ünnepli a Föld Napját! A világnap alkalmából közös énekléssel hívjuk fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. A femina.hu címlapján rólunk írnak. Olvasd el mit!

50.000 LÉLEK ÉS HANG SZÓLAL MEG A FÖLDÉRT!

2017. ÁPRILIS 12.

A mai napon csatlakozott hozzánk a 20. ország, és ezzel ezer csoportra bővült azoknak a létszáma, akik április 21-22-én velünk énekelnek a Földért! Átléptük az ötvenezres létszámot is, amivel épp a 100.000 fős célkitűzésünk felénél járunk!

HOGYAN LEGYÜNK ZÖLDEK, AVAGY KÖRNYEZETTUDATOS EMBEREK?!

2017. ÁPRILIS 11.

A Földünkön eljött az idő a változásra, egy mélyebb, felelősségteljesebb, és környezettudatosabb élet megalkotására! Ne gondolkodj tovább azon, hogy mit tehetünk, minek van értelme, mi lenne jó. CSELEKEDJ!

10.000 ÚJ CSATLAKOZÓ EGYETLEN NAP ALATT!

2017. ÁPRILIS 10.

37.000-en lettünk! A hétvégén még 27.000-nél járt a létszám, és mára több mint tízezer ember csatlakozott a megmozdulásunkhoz! Fantasztikusak vagytok!

MÁR KÖZEL 27 EZREN ÉNEKELNEK A FÖLDÉRT!

2017. ÁPRILIS 9.

Az elmúlt négy napban háromszorosára nőtt az Énekelj a Földért! kezdeményezéshez csatlakozók száma: rengeteg iskola és óvoda, kórusok, intézmények és cégek, családok és magánszemélyek kapcsolódtak mozgalmunkhoz.

A TERMÉSZET SZEREPE BOLDOGSÁGUNK ÉS EGÉSZSÉGÜNK MEGŐRZÉSÉBEN

2017. ÁPRILIS 8.

Egyre több tanulmány és kampány bizonyítja, hogy a természet egészségesebb és boldogabb emberekké tesz bennünket. Fontosak ezek a kutatások, hogy többet tudjunk meg arról, milyen nagy szerepe van életünkben az anyatermészetnek.

A VILÁG MINDEN RÉSZÉRŐL CSATLAKOZNAK AZ ESEMÉNYHEZ!

2017. ÁPRILIS 5.

Még csak két napja indult el az Énekelj a Földért! kezdeményezésünk, de már több, mint 9000-en csatlakoztak a világ számos országából: Ausztria, Egyesült Királyság, Írország, Kanada, Magyarország, Németország, Norvégia, Románia, Szlovákia, Törökország, USA.

MÁR AZ ELSŐ NAP TÖBB EZREN CSATLAKOZTAK A KEZDEMÉNYEZÉSHEZ!

2017. ÁPRILIS 3.

Iskolák, családok és munkahelyek jelezték csatlakozásukat Magyarországról és külföldről egyaránt. Csatlakozz hozzánk Te is!

MÁTÓL LEHET CSATLAKOZNI AZ ÉNEKELJ A FÖLDÉRT KEZDEMÉNYEZÉSHEZ!

2017. ÁPRILIS 3.

A Föld napja világméretű mozgalom több évtizede szólít fel a környezet védelmére, és számos megmozdulással hívja fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásunkra – hiszen a mai nap döntése egy másik ember holnapját befolyásolja. A Jobb Veled a Világ Alapítvány is csatlakozik a mozgalomhoz az Énekelj a Földért kezdeményezéssel.

AZ ELSŐ MAGYAR IGAZI FÖLD DAL ELKÉSZÜLT!

2017. ÁPRILIS 3.

Végre egy igazi Föld dal magyar nyelven!
A dalt Bagdi Bella és Kovács Zoltán írta, amiben az Oscar-díjas Mindenki c. filmben szereplő kórus is énekel.

A FÖLD DALÁHOZ VIDEÓKLIPET FORGATTUNK!

2017. MÁRCIUS 30.

Egész napos forgatás volt a Budapest Music Centerben Géczy Dávid rendezővel és stábjával.
Hamarosan egy werkfilm is készül erről a napról, de addig is, a képek magukért beszélnek.

A BAKÁTS TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN STÚDIÓZTUNK!

2017. MÁRCIUS 27.

A Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskolában vettük föl a dalban szereplő Oscar-díjas Mindenki c. filmben szereplő kórus énekét.

ÉNEKELJ TE IS A FÖLDÉRT! CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.